Dzūkų alaus restoranas
„Dzūkų alaus restoranas“ žymus ne tik savo moderniu bravoru, kuriame pagal originalią receptūrą verdamas alus, tačiau ir čia gaminamu maistu.
Jis įsikūręs ne vieną šimtmetį skaičiuojančiame pastate. Restorano sienas puošia įspūdintos sieninės freskos. Čia verdamas alus pagal unikalius, vietinio aludario sukurtus receptus. Galėsite pamatyti ir patį bravorą, užsisakyti degustaciją. Alaus receptai yra pačių sukurti ir unikalūs. Nuolat verdami 6 rūšių alūs gražiais dzūkiškais pavadinimais: „Čystas“ („Švarus“), „Šposas“ („Pokštas“), „Kviecinis“ („Kvietinis“), „Spakainas“ („Ramus“), „Razumnas“ („Protingas“) ir „Slyvinis“ (Slyvinis porteris) bei vienas sezoninis alus. Restorano meniu nenuvils net pačių išrankiausių – kiekvienas suras sau mielą patiekalą.