Etno dvaras
Kviečiame pasimėgauti kulinarijos paveldo sertifikuotais lietuviškos virtuvės patiekalais, paragauti autentiškų valgių, būdingų didžiausiems Lietuvos etnografiniams regionams: net 12 didžkukulių rūšių, įvairių salotų, sriubų, užkandžių, kiaulienos, jautienos, žuvies patiekalų bei saldėsių. Paragaukite ir įvertinkite šviesųjį, tamsųjį ir kvietinį nepasterizuotą, nefiltruotą „Druskininkų Dvaro Alų“, pagamintą mūsų alaus bravore. Mėgaukitės Lietuvos kulinarinio paveldo patiekalais jaukioje senovinio lietuviško dvaro aplinkoje, išpuoštoje natūraliu medžiu, senosios grafikos elementais ir piešiniais iš autentiškų knygų, skambant lietuviškai muzikai ir grožėkitės per langus atsiveriančiais nuostabaus Druskonio ežero ir tolumoje žaliuojančių miškų vaizdais.