„Dzūkų Magyras“
„Dzūkų Magyras“ – tai kepyklėlė, kurioje kepami Lietuvos kulinarijos paveldą atitinkantys gaminiai. Pradedant tradicine rugine, juoda ir įvairių grūdų bemiele natūralaus raugo duona, šakočiais, riestainiais, grybukais ar skruzdėlynais ir baigiant sveikuoliškais sausainiais ar vakarietiškais skanumynais – kanelėmis, makaronsais ar gardžia Brioche duona. Mūsų gaminiai patiks tiek mažiems, tiek dideliems.
Atidaryti kepyklą gimtojoje Dzūkijoje – tokia svajonė lydėjo virtuvės šefą Valių Čepanonį per visą kulinarinės karjeros kelią. Šia svajone Valius gyveno visus dešimt metų, kol vadovavo vienoms geriausių sostinės restoranų virtuvių bei Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijai (LVVKA), eidamas jos prezidento pareigas.
„Kai išvykau į Vilnių mokytis, iš savo gimtojo Dzūkijos kaimo, gražiame, ramiame gamtos kampelyje netoli Galsto ežero įsikūrusio Laibagalių kaime, jau tada vyliausi sugrįžti, įgavęs gyvenimo patirties, žinių, bei įkurti verslą. Didžiausias džiaugsmas ir geriausias atpildas dirbant, tai žinojimas, kad savo darbu galiu išpildyti žmonių norus ir poreikius, šiltai ir nuoširdžiai su jais bendrauti. Būtent tai kasdien stengiuosi perteikti savo darbuotojams, kurie kartu su manimi kasdien gamina „Dzūkų Magyro“ skanėstus.“
„Dzūkų Magyro“ gaminius galima įsigyti užsisakius individualiai ar įvairių mugių metu.